Bent u op zoek naar een onvergetelijk dagje uit met vrienden, familie of collega's? Of wilt u een vrijgezellenfeest organiseren waar nog lang over nagepraat zal worden? Dan is het huren van een Solex bij Solex rijden in Hummelo e.o. de perfecte activiteit!

Bij ons bent u altijd welkom, en dat is niet voor niets. Wij zijn namelijk trots op onze goed onderhouden Solexen en controleren ze na elke rit zodat u veilig en probleemloos op weg kunt. En mocht er onverhoopt toch iets misgaan onderweg, dan zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk een vervangende Solex bezorgd wordt zodat u weer verder kunt rijden.

Maar het gaat natuurlijk niet alleen om de Solex zelf. Het gaat om de beleving van het rijden door het prachtige polderlandschap van Hummelo en omgeving. Wij hebben diverse routes klaarliggen die u kunt volgen, en onderweg is er altijd voldoende gelegenheid om even bij te komen en van de natuur te genieten.

Let wel op: het minimum aantal personen is 2. Maar dat is geen probleem toch? Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Bent u benieuwd naar de voorwaarden en tarieven voor het huren van een Solex bij Solex rijnden in Hummelo? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06-38149433 of via het onderstaande contactformulier. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en denken met u mee om uw dagje uit of vrijgezellenfeest tot een groot succes te maken.

Kortom, bij Solex rijden in Hummelo kunt u rekenen op veiligheid, betrouwbaarheid én een dosis gezelligheid. Wacht dus niet langer en huur die Solex!