Op zoek naar een onvergetelijke dagje uit? Of een manier om het vrijgezellenfeest van je beste vriend(in) op te leuken? Wat dacht je van een avontuurlijk ritje op een Solex? Bij Solexverhuur Nieuwkoop ben je aan het juiste adres!

Maar wat is een Solex eigenlijk? Nou, dat is een motorfiets waarbij de motor via de voorband wordt aangedreven. Het is een unieke ervaring om op deze authentieke manier door het prachtige landschap van de Hoef te rijden.

En maak je geen zorgen, bij Solexverhuur Nieuwkoop wordt er goed voor de Solexen gezorgd. Ze worden na elke rit gecontroleerd zodat je veilig op pad kunt gaan. En als je onverhoopt toch pech krijgt, dan wordt er snel een vervangende Solex bezorgd zodat je weer verder kunt rijden.

Je kunt zelfs een compleet arrangement boeken! Bij aankomst krijg je koffie of thee met gebak voorgeschoteld. Vervolgens ga je twee uur lang op pad met de Solex en kom je langs de prachtige Krommemijdrecht en door het polderlandschap van de gemeente Nieuwkoop. Onderweg kun je even bijkomen en genieten van de natuur. Als afsluiter kun je genieten van een luxe pannenkoek bij de Strooppot inclusief twee drankjes per persoon.En voor slechts €63,00 per persoon beleef je een uniek dagje uit!

En het mooie is dat je niet eens met een grote groep hoeft te zijn. Bij minimaal 8 personen kunt u opstappen in De Hoef.

Dus waar wacht je nog op? Bel Solexverhuur Nieuwkoop op 06-38149433 en reserveer je Solex-ritje vandaag nog. Het wordt een dag om nooit te vergeten!